Autotallinovet

Lasimestari toimittaa perinteisiä puuvalmiita paneloituja autotallinovia ja levyrakenteisia maalattuja autotallinovia. Lisäksi toimitamme Ryternan laadukkaita nosto-ovia joko käsikäyttöisenä tai sähkökäyttöisenä kaukosäätimellä. Autotallinovet tehdään mittojen mukaan, toimitusaika 2-6 viikkoa. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

IMG_0733 Paneeliovi ikkunoilla

Autotallin puuvalmis paneeliovi

 

Toimitamme 2-4 viikon toimitusajalla mittatilauksena tehdyn autotallin parioven. Eristeenä 40 mm Finnfoam(XPS), voidaan tehdä ikkunoilla tai umpiovena. Umpioven U-arvo 1,0. Sisäpuolella käytetään jäykisteenä vaneria. Karmisyvyys on normaalisti 115 mm ja lukkorunko on vakiona 4190 tai voidaan tehdä poraus pintalukolle. Kuvassa oleva ovi on nähtävissä myymälässämme Vääksyssä.

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

 

Talas AO

Autotallin levyrakenteinen pariovi

 

Toimitamme n. 4-6 viikon toimitusajalla mittojen mukaan tehdyn lämpöparioven autotalliin. U-arvo 0,56 - 0,87(vakio-ovi 90mm). Vakioväri valkoinen, tehdään myös muun värisenä. Vakiokarmi 170 mm ja lukkorunkona käytetään Abloy LC-102.

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

 

IMG_0735 Ryterna ulkokuva

Autotallin nosto-ovi Ryterna

 

Toimitamme mittatilauksena laadukkaan Ryterna nosto-oven. Vakioväri on valkoinen, toimitamme myös muita värejä. Toimitusaika 4-6 viikkoa. Kuvassa näkyvä ovi on nähtävissä myymälässämme Vääksyssä.

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

 

IMG_0734 Ryterna sisäkuva

Sisäkuva Ryterna  autotallin nosto-ovesta

 

 

.

Kanavan Lasimestari Oy
Pasolanharjuntie 2
17200 Vääksy

Puhelin:

040 50 30 660

Avoinna:
Ma - Pe 9 - 16:30
La           noudot sop. mukaan.